Naspäť na zoznam príspevkov

19 - Dom v prevádzke

26. 10. 2015

Máme tu už skoro koniec októbra a na stavbe sa toho veľa zmenilo. Koncom septembra prišla na rad tepelná izolácia, ktorá dom pri pohľade zvonka trochu nafúkla (má hrúbku 20 centimetrov).

Keďže už dlážka ako-tak uschla, zmeny sa zase začali diať aj vo vnútri. Elektrické rozvody sú už pod prúdom a aj tepelná pumpa už je v prevádzke a pomáha sušiť dlážky ďalej. V pivnici si už môžeme zasvietiť svetlo, čo je fajn, pretože technická miestnosť je naozaj pôsobivá.

Koncom septembra sme dostali nový program prác, kde je týždeň po týždni rozpísaný každý väčší krok. Oproti programu z leta tam veľa zmien nie je, akurát záhradné práce sa posunuli o pár týždňov kvôli lešeniu, ktoré bude okolo domu až do začiatku novembra kvôli maľovaniu a iným vonkajším prácam (klampiar a podobne).

Po veľkých zmenách prišli ale zase týždne, kedy sa pracovalo na drobnostiach, ktoré až tak nevidieť (ako napríklad sadrovanie okolo okien). Sledovať tieto práce bola dosť nuda. Až napokon desiateho októbra dorazili kachličky...


nasledujúci príspevok >

< predchádzajúci príspevok